صادرات اوره

اوره چیست؟

اوره یک ماده جامد با فرمول شیمیاییNH2CONH2است.این ماده بی رنگ بی بو و غیرسمی است.اوره در زمینه های گوناگونی مانندصنعت و کشاورزی کاربرد دارد.این حامد را به صورت مصنوعی از آمونیاک و دی اکسید کربن یا به شکل طبیعی از تجزیه پروتئین یا اسید های آمینه وآمونیاک تولید می شود.این محصول با نام تجاری کاربامید در عرصه جهانی شناخته میشود.

کاربردهای اوره:

کاربردهای اوره در دودسته طبقه بندی میشود دسته اول کشاورزی دسته دوم صنایع.
کشاورزی : بیش از ۹۰درصداوره تولیدی در جهان به مظور استفاده در کشاورزی بعنوان کودنیتروژن داراست. اوره بدلیل بالاترین مقدار ازت(۴۶.۷)درمیان کودهای جامد نیتروژنی و داشتن پایین ترین هزینه حمل و نقل به ازا هرواحد، استفاده گسترده ای از آن می شود.
صنعت : اوره ماده اولیه برای تولید بسیاری از ترکیبات شیمیایی است.به این منظور کشور های پیشرفته و درحال توسعه مقصد جذابی برای این محصول صادرات هستند.برای مثال صنایعی که اوره برای تولید آن ها استفاده می شود عبارت است از انواع پلاستیک،انواع چسب،پتاسیم سیانات(ماده اولیه برخی از صنایع)،مواد انفجارز مانند نیترات اوره،عنصری مهم در ساخت سفیدکنندگان دندان و…

قیمت جهانی اوره:

اوره به دوشکل اوره گرانول وپریل تولید می شود.گرانول غالبا برای مصارف صنعتی است و پریل معمولا استفاده کشاورزی است.خود اوره پریل هم به دوگرید AوBتقسیم می شودکه گریدAبرای صادرات است.قیمت این محصول بدلی تنوع محصول متفاوت است اما می توانید در هر لحظه با پیام به کارشناسان فروش ما از قیمت اطلاع کسب کنید.تفاوت میان اوره پریل و کشاورزی تنها در اندازه و شکل آنهاست.اوره گرانول اندازه بین 2تا4 میلی متر دارد اما کود اوره پریل1الی2.4میلی متر است. با داده های موجود سال گذشته و درآمد 1.6میلیارد دلاری کشور از صادرات اوره،قیمت معامله این کالا میانگین 419دلار/تن بوده است.اما نوسانات جهانی اوره باعث شد امسال با قیمت 350دلار معامله شود.

بزرگترین مقاصد صادراتی اوره کجاست؟

چین بزرگترین مصرف کننده و بیشترین تولید کننده اوره در جهان است اما بعد از چین هند و آمریکا بزرگترین مصرف کنندگان اوره در جهان اند؛که این دورا غول های واردات اوره در جهان می کند.قبل از تحریم ها بزرگترین خریدار اوره ایران هند بود که با فشار های سیاسی و تحریم در چندسال اخیر ترکیه و برزیل  جایگزین هند در بازار های صادراتی اوره ایران شدند.

تولیدات اوره:

اوره در ایران در شرکت های پتروشیمی پردیس،شیراز،کرمانشاه،خراسان،و لردگان تولید می شود.باتوجه به کیفیت و مرغوبیت اوره ایران در بازار های جهانی این محصول طرفداران بسیاری در مارکت جهانی دارد.درسال گذشته تولید عملیاتی ایران 6.7میلیون تن بوده در حالی که کارشناسان ظرفیت تولید را 8.7میلیون تن می دانند.2.9میلیون تن از تولیدات به فروش داخلی رسید و3.8میلیون تن به صادرات اختصاص داشت.

صادرات اوره و امور گمرکی و بانکی:

اوره در بازار جهانی با کد تعرفه گمرکی ۳۱۰۲۱۰۰۰معامله می شود.باتوجه به اینکه اوره ۴۶درصد ایران دارای مشتریان بسیاریست اما برای صادرات این محصول باید به یکسری از مصوبات و مقررات گمرکی و نحوه پرداخت و انتقال ارز آن واقف باشید.نگران نباشیدکارشناسان ما برای راهنمایی رایگان شما آماده  می باشند.

اوره پتروشیمی شیراز:

دومین تولید کننده اوره ایران پتروشیمی شیراز است.بیشترین درآمدزایی که پتروشیمی شیراز از فروش ماهانه خود کسب کرد مربوط به <<اوره کشاورزی >>با 670میلیارد تومان بوده 35درصد درآمد ماهیانه را تشکیل میداد.این پتروشیمی بدلیل مرغوبیت بالا محصول و استراتژی فروشی که توسط مدیرعامل آن در حال اجراست تبدیل به یکی از جذاب ترین فروشندگان اوره صادراتی کشور شده است‌.از آنجا که دولت با افزایش هزینه ها فشار مضاعفی به اوره سازان آورده است اما حیدرنیا با بروزرسانی سیستم فروش و مشتریان باعث جلوگری از ضرر هنگفت سرمایه گذاران شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *